Nyheter

Viser nyheter vedr. velet og på Røa generelt

Årsmøte for Røa vel 26. april 2018 kl 18:30 - Menighetssalen

Sett av tid til vårt årsmøte. Vi håper å kunne informere om Røa PlanForum 2018 - et initiativ for en overordnet plan for Røa storsentrum. Vi håper også å kunne være mer konkrete på status om Røatunellen. Vi sees da!!

Årsberetningen for 2017 vil du finne på vår hjemmeside her

Hvis du vil ha din papirkopi vil du finne disse utlagt i stativ følgende steder i Røa sentrum:

  • Røa Senter - utenfor Meny og Vinmonopolet
  • Jernia ved kassen
  • KIWI utenfor den innerste kassen
  • På Biblioteket
  • Røa Seniorsenter
Aarsmøte 2018 invitasjon.jpg

Som del av det formelle årsmøte vil styret presentere justeringer til våre vedtekter. Hvis du ønsker å se på de justeringer som er foreslått kan du gå til seksjon for vedtekter. Hvis du har kommentarer ber vi om at du sender dette til styret i god tid før årsmøte.