Takk for innsatsen

Røa Vel 100-års jubileumsrevy 2014- ”Røa i 100- Vel. Vel…”- en stor suksess!

Første uke i november gikk vår store Jubileumsrevy av stabelen i aulaen på Hovseter skole! Og hvilken revy det ble!! En fantastisk revy med store og små innslag om Røa- i mikro så vel som i makro perspektiv- med levende musikk, herlige skuespillere og dansere - med driv og stadige viktige nyhetsinnslag fra Røa med ”kjente” reportere og politikere. Hva mer kunne vi ønske oss?

2014 har vært Røa Vel sitt 100-års jubileumsår! Med Røa Revyen som avslutning,- et prosjekt som har engasjert et hundretalls mennesker gjennom mesteparten av året.

Menneskene bak revyen og på scenen

Regissør Karoline G Herlofsen har vært den drivende kraft i arbeidet med ideer og tekster. Utallige møter og prøver ligger bak det publikum fikk se på scenen- Karoline og hennes medhjelpere har virkelig stått på for å få til denne gaven til alle Røa-beboere! Tusen takk til Karoline og gjengen som har skapt revyen!

Foruten Karoline har Martin Selfors og Frøydis Alvær har vært sentrale tekstforfattere- og Martin har ikke minst bidratt med stor innlevelse på scenen - fra jeger, ballettdanser og Marit Bjørgen ”look-alike” til reporter. 

Her finner du programmet

Her finner du våre sponsorer

At Røa har en gjeng proffe skuespillere, ble slått fast til gangs i aulaen på Hovseter skole. Foruten Martin har Ellen Jacoby Steina, Torodd H. Eriksen, Ingrid Kjerschow Lohne, Kristine Vetleseter Tønnesen, Gerhard G. Seland, Stine Frøystadvåg, Hege Linnerud Fredø, Natalia Kristensen, Anette Rasmussen og Ingvar Strøm sjarmert og moret oss alle med stor hjelp og innsats fra Cabaret Fossil, sanggruppen Vise Versa og musikere fra Lystharmonikerne. Hvilke skuespillere vi har i vårt nabolag!

23 numre kom i rask rekkefølge på scenen- med sentrale nyhetsoppdateringer om Røatunellen fra vår kjendis nyhetsanker – Jon Gelius, nå også medbringende en hel stor reporterfamilie. Mon tro hvor det blir av denne tunellen? Selv ikke intervjuet med bydelsleder Elin Horn Galtung kunne svare på det!

Koreograf Gry Spone fra Art Musikal og Ballettskole instruerte sine flotte dansere med svingende sang- og dansenumre- akkompagnert av levende musikk under ledelse av kapellmester Torbjørn Sletta Jacobsen. En kjempestor takk til alle sammen.

Vi takker alle for fenomenal innsats, humør og spilleglede!

Billedgalleri kommer her

Produksjon av revyen

En revy har også en stab som ikke synes på scenen, men som må til for å få til alt fra billettsalg til kostymer, servering av mat til skuespiller under prøver, markedsføring, plakat og programlaging til stolbæring, kakebaking, loddsalg etc.

En frivillig gjeng på 11 fantastiske positive og aktive damer tok seg av disse oppgavene:

Ingeborg Berge: Billetter, Billettservice

Kari Frognes, Hege Dyrhaug Moe og Anne K Gellein: Kostymer, rekvisitter; Anne KG som også var påklederske under hver forestilling og fikk bare se revyen ”bakfra”.

Anne Boe Gelius: Grafisk design, plakater, program ol.

Ragnhild Grytten og Susanne Endsjø: Sponsorvirksomhet, etablering loddsalg og premier

Christine Wehler Knudtzon: Arbeidslister og bemanning, markedsføring

Malin Abrahamsen: Markedsføring

Ruth Klungsøyr: Kafeteriasjef

Anne Bjørnebye Vik: Leder produksjonsgruppen; administrasjon, planlegging, økonomi, avtaler etc.

Alle deltok også etter behov med kakebaking, kafeteriasalg, loddsalg , opprydning og forefallende arbeid.

Produksjonsgruppen fikk meget god hjelp av Røa Vels styre ved Trond Haarbye (økonomi og regnskap), Jan Herstad (billettsalg og sponsing) og øvrige styremedlemmer med rydding, kakebaking og annen hjelp.

En stor takk til alle frivillige hjelpere!

 Publikum

Vi var alle spent på om vi hadde klart å spre det glade budskap om at den første lokale revyen ville ha premier den 4. November! Og at den kom til å bli bra!

Mer enn 800 publikummere fant veien til Hovseter skoles aula i dagene 4.-9. November 2014.  På premieredagen ble salen fylt av forventningsfulle tilskuere – og ikke bare den dagen - men også alle kveldene ble det mye folk og stående applaus!

Kulturlivet på Røa er mye mer enn revy!

En revy skaper forventninger om hyggelige og overraskende opplevelser.  Røa-Revyen ville derfor overraske også med andre kulturinnslag. Før hver forestilling fikk publikum oppleve noe av hva våre aktive medborgerne fyller fritiden med. På premieredagen ble det stor stemning i vestibylen når Lystharmonikerne fikk utfolde seg med svingende musikk; kvelden etter ble det rocke-konsert med Black Light Band- en gjeng gjenforente tidligere elever ved Hovseter skole som skapte stort ”trøkk”  med gitarer og sang; torsdag kveld var det Mannskoret XO som tok oss gjennom herlige sanger med stil og sjarm; fredag fikk vi møte små og store dansere og kommende stjerne fra Art Musikal og Ballettskole; de minste sang og danset fra Matilda musikalen i London, de eldste viste oss en heftig moderne dans; lørdag fikk vi møte en kommende stjerne- sangerinnen Iselin Solheim som fremførte nydelige sanger- noen godt kjent fra radioen; før siste forestilling søndag fikk vi høre koret fra Voksen kirke under ledelse av Ådne Svalastog så det runget i vestibylen- herlig!! På vegne av Røa-Revyen takker vi alle hjertelig for stor innsats og veldig god underholdning.

Sponsorer

Røa Revyen takker de mange sponsorer som støttet revyen med pengebidrag og flotte gaver. Støtten ble omsatt til økonomisk bidrag til både regi, musikere, koreografi, lyd og lys - og ikke minst til et flott loddsalg. Trekningen av premiene ble foretatt dagen etter revyavslutning- og vinnerne finner du også på disse sider.

Fikk du ikke med deg Røa Revyen?

Fortvil ikke- hele revyen ble filmet- og vi kan tilby forestillingen inn i din egen stue! Vår filmmann jobber på spreng – på fritiden- med å få filmen ferdig, vi håper han rekker dette rett før jul.

Pris kr 250,- per stk. Et gavekort til jul!?

Bestill DVD her: revy@roa-vel.no