Nyheter

Viser nyheter vedr. velet og på Røa generelt

Bli med på vandring langs Lysakerelven 6. september kl. 17.

Kjære Røa-beboer!

1.– 9. september er Friluftslivets uke i hele landet. Denne har blitt arrangert første helg i september hvert år siden 1993. Det er Norsk Friluftsliv og de norske friluftsorganisasjoner som står bak.  Over hele landet arrangeres spennende friluftslivsaktiviteter i regi av lokale lag og foreninger, organisasjoner, friluftsråd og kommuner.  Målet å få flere ut i naturen, ha det hyggelig og skape gode minner.

Friluft logo.jpg
turgåere.jpg

I vårt område arrangerer Lysakervassdragets Venner, i samarbeid med Røa Vel, en vandring langs Lysakerelven torsdag 6. september med mottoet «Oppdag det 18. århundret». Dette blir en halvannen times rundtur for å finne kjente og gjemte rester etter bruk anlagt på 1700 tallet. Startsted er parken ved Grinidammen kl. 17:00.  

Dette er en flott anledning til å kombinere en hyggelig tur med å bli mer kjent med lokalhistorien til vårt nærmiljø.

 Mer informasjon finnes på følgende steder på internett:

 Om Friluftslivets uke

 Om vandringen og påmelding

Meld dere gjerne på foran nevnte nettside slik at vi får en indikasjon på interessen, men det er full anledning til å bli med selv om dere ikke er påmeldt. Kontaktperson for arrangementet i Røa Vel er Svenn Erik Forsstrøm seforsstrom@outlook.com eller telefon 90113910.