Nyheter

Viser nyheter vedr. velet og på Røa generelt

Frivillighetfestivalen –Lørdag 13.mai 2017- Kirkeparken Røa

Nå er det like før det braker løs på Røa! Lørdag den 13.mai kl. 11.00 åpnes den andre Frivillighetsfestivalen – den største og beste samlingen av frivilligheten i Vestre Aker!

Og gjett hvem som kommer for å åpne festivalen? Jo, selveste Oslo bys ordfører Marianne Borgen. Gå ikke glipp av timene mellom kl 11 og kl 15! Møt, snakk med, bli inspirert av og ta del i mangfoldet av aktiviteter i vår bydel - representert ved et 50-talls forskjellige aktører. I tillegg kan store og små leke seg med ballspill, badminton, kubbespill, boccia, sykkelturer, speideraktiviteter; beundre kunstverk og foto -, eller sitte stille i kirkerommet og høre på korsang, strykeorkester eller orgelmusikk. Og alt er gratis! Skulle du trenge litt påfyll av mat og drikke er kafeteria åpen både inne og ute.

Har du fått med deg at vi har verdens kuleste lotteri? Her stiller frivilligheten virkelig opp: Du kan vinne to kokker som kommer hjem til deg- med råvarer- og lager 3-retteres middag for 4! Eller en liten konsert med Voice Over- store Sølvgutter som synger spesielt for deg. Liker du brass musikk bedre vil et ensemble fra Sørkedalen Brass kunne vinnes.- eller en minikonsert med en herlig dame sangkvartett. Du bestemmer når og hvor konsertene skal holdes.  Eller hva med et ølbryggerkurs? Eller klippekort på plenklipping, eller en veldig spesiell sykkeltur?  Vi har mange andre flotte premier også! Kom, se og besøk oss på lørdag den 13. mai! Ta med familien,  venner og kjente!

 Program:

 Kl. 10.50:  Åpningstog fra Meny senteret til Røa kirke med Sørkedalen Brass i spissen

Kl. 11.00:  Høytidelig åpning av ordfører Marianne Borgen og orientering om dagen

Kl. 11.00- 15.00: Stands, kafeteria, kunst –og fotoutstillinger åpne

Kl. 11.30- 14.30: Leke- og spill aktiviteter åpne

Kl. 11.15: Konsert med Åsen Blåsen Brass band ute

Kl. 11.15: Koret Cantus Cordi og Sørkedalen Barnekor synger inne i kirken

Kl. 12.00: Vestre Aker Strykeorkester spiller i kirkerommet

Kl. 12.30: Njård Rytmisk Gynmastikk oppvisning i menighetssalen

Kl. 13.30: Njård Turngruppe oppvisning i menighetssalen

Kl. 13.30: Konsert med Voksen Kirkes kor og Røa Kirkes organist

Kl. 14.30: Kåring av vinner av fotokonkurransen og loddtrekning

Kl. 15.00: Avslutning ved Vestre Aker Bydels leder Lars Asbjørn Hanssen.

 Rett til justeringer av programmet forbeholdes